Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

vidaXL 6 személyes zöld gyorskioldó vízálló családi sátor 8.48 kg (94295)

eMAG Genius előfizetéssel akár még több előnyre számíthatsz!

Ország Boltja 2023 Népszerűségi díj I. helyezett
58 058 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
emag.hu
 

Vidaxl 6 személyes zöld gyorskioldó vízálló családi sátor 94295

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
58 060 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu
 

vidaXL 6 személyes zöld kempingsátor 344 x 282 x 192 cm (94295)

Pepita BUMM. Akciók június 1-től, ne maradj le!

58 060 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár
-17%
Az elmúlt 2 hét árai alapján.

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 58 058 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Sátor

Salewa Midway VI Sátor 189 910 Ft Salewa Midway VI High Peak Como 6 Sátor 91 390 Ft-tól High Peak Como 6 Coleman Ridgeline 6 Plus (205108) Sátor 148 095 Ft-tól Coleman Ridgeline 6 Plus (205108) Marmot Limestone 6 Sátor 276 250 Ft Marmot Limestone 6
Termékleírás
Férőhelyek száma 6 személy
Horgász sátor Nem

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a modern megjelenésű kempingsátor megóvja a kellemetlen időjárástól, és bárhol meghitt helyet biztosít a kalandokhoz. Teljes vízálló kialakítás: A sátor kettős védelmet nyújt egy belső sátorral és egy levehető esővédővel. Az esővédő 190T poliészterből készült, PU bevonattal, így víz- és szakadásálló. Nagy tér: A könnyű sátor tágas belső teret kínál, kényelmes és otthonos környezetet teremtve. Jó szellőzés és láthatóság: A hordozható napellenző hálós oldalfalakkal rendelkezik, amelyek jó szellőzést biztosítanak, hogy a belsejében való tartózkodás hűvös és kényelmes legyen. Emellett az esőtető két ablakai lehetővé teszik a külterület könnyed megtekintését. Kényelmes használat: A cipzáras hozzáférés kényelmes be- és kiszállást biztosít a túrasátorból. Ezenkívül a kültéri sátor rendelkezik E-porttal, amely lehetővé teszi a kábelek áthaladását az áramforráshoz való csatlakozáshoz. A sátor zsebekkel rendelkezik az apróságok tárolására. Könnyen felállítható és hordozható: A sátor előre rögzített rudakból áll, amelyek a helyükre rögzülnek, így a felállítás és a leszerelés gyors és egyszerű. Az összecsukható és könnyű kialakításnak köszönhetően a kerti sátorba könnyű pakolni, és a mellékelt hordtáskában tárolható a könnyű szállítás érdekében Figyelem:Tartson távol minden láng- és hőforrást ettől a termékszövettől.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.