vidaXL 148148

vidaXL 148148

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Sátor

Marmot Limelight 2P Sátor 132 640 Ft Marmot Limelight 2P Salewa Denali II Sátor 90 350 Ft Salewa Denali II Salewa Denali III Sátor 103 000 Ft Salewa Denali III Husky Flame 2 Sátor 78 795 Ft-tól Husky Flame 2

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Tömeg 15.68 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez a stabil szerkezetű lakóautó-árnyékoló alkalmas kempingezéshez, autós utazáshoz, sporteseményekre és fesztiválokra. A pótkocsi-árnyékoló erős alumínium csövekkel rendelkezik, amelyek nagy stabilitást biztosítanak. Ideális menedéket nyújt a közvetlen napsugárzás, az UV-sugárzás ellen a jármű mellett, így árnyékos helyen táborozhat vagy pihenhet. A kempingautó-árnyékoló könnyen szállítható és tárolható, és nem foglal sok helyet. Emellett a mellékelt tárolótáska vízálló.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.