Trizand 21267

Trizand 21267

-35% 9 990 Ft-tól 2 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Trizand POP-UP strand sátor, 3 személyes (00021267)

9 990 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
xmax.hu
 

Trizand 21267 összecsukható strandsátor 200 x 120 x 110 cm kék-fehér

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
15 410 Ft
+ 1 180 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár
-35%
Az elmúlt 2 hét árai alapján.

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 9 990 Ft

Termékleírás
Trizand POP-UP strand sátor, 3 személyes
VÉDELEM - hatékonyan véd a túlzott napsütés és szél ellen, ami rendkívül fontos, ha gyermekekkel megy strandra, és biztonságos pihenést és árnyékot szeretne biztosítani számukra. Könnyedén elrejtheti benne dolgait, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy táskáját vagy ruháit homok borítja. Azt is lehetővé teszi, hogy szabadon olvasson egy könyvet, és pihenjen még a legnyomasztóbb napon is.
BIZTONSÁG – a strandsátor dupla cipzárral záródik. Ennek köszönhetően berakhatod a legszükségesebb dolgaidat és bezárhatod a sátrat. A sátor bejáratának lezárásával pl. alulról a közepéig megvédheti az alvó gyereket, házi kedvencet, hogy ne szökjön meg.
POP-UP nyitás - a sátor váza rugalmas üvegszálas anyagból készült - ennek köszönhetően a táskából való kiemelés után 2 másodpercen belül felállítható. Tökéletes kombinációja az esernyőnek és a paravánnak, de sokkal kényelmesebb a használata és sokkal kevesebb helyet foglal, ami a csomagok bepakolásánál fontos.
KÉSZLET TARTALMA - speciálisan kialakított leszúrók segítségével rögzítheti a földhöz. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy gumiszalaggal ellátott huzatot is, melynek köszönhetően az összecsukott sátor könnyen biztosítható a spontán kibontás ellen. Lehetővé teszi a sátor teljes biztonságos használatát, valamint a könnyű szét- és összecsukhatóságot. A huzat cipzárral és fogantyúkkal rendelkezik, amelyek kényelmes hordozást tesznek lehetővé.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.