Trizand Strandsátor szúnyoghálóval 190x120x90cm - kék-fehér (00020974)

Pepita BUMM. Akciók június 1-től, ne maradj le!

6 499 Ft
+ 1 890 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
pepita.hu
További 6 ajánlat »

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 6 130 Ft

További termékek a kategóriából

További Trizand termékek: Trizand Sátor

Marmot Limelight 2P Sátor 132 640 Ft Marmot Limelight 2P Salewa Denali II Sátor 90 350 Ft Salewa Denali II Hannah Haven 2 Sátor 74 880 Ft Hannah Haven 2 Husky Flame 2 Sátor 69 018 Ft-tól Husky Flame 2
Termékleírás
Férőhelyek száma 2 személy

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Strandsátor 190x120x90cm Trizand 20974

ÖNERŐMŰ POP-UP STRANDSÁTOR SZÚNOGÓHÁLÓVAL 2 FŐS 190x120x90
  • VÉDELEM - hatékonyan véd a túlzott napfény ellen, de szellős , ami rendkívül fontos, ha gyerekekkel megy a strandra, és biztonságos pihenést és árnyékot szeretne biztosítani számukra. Könnyedén elrejtheti benne dolgait, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy táskáját vagy ruháit homok borítja. Azt is lehetővé teszi, hogy szabadon olvasson egy könyvet, és pihenjen még a legnyomasztóbb napon is.
  • FÉNY – a strandsátor könnyű, egy kilogramm alatti súlyú, így a szállítás nem jelent gondot. Könnyű súlya és félig nyitott kialakítása ellenére azonban a sátor stabil .
  • LETÖLTÉS ÖNMAGÁL - a sátor váza rugalmas üvegszálas drótokból készült - ennek köszönhetően a huzatból való kivétel után 2 másodpercen belül kinyílik . Tökéletes kombinációja az esernyőnek és a paravánnak, de sokkal kényelmesebb a használata és sokkal kevesebb helyet foglal, ami a csomagok bepakolásánál fontos.
  • A SZETT EGY SZÁLLÓ SZETTET TARTALMAZ, HÚZOT ÉS BURKOLATOT - a szett megkönnyíti a sátor összeszerelését, a speciálisan kialakított csapok pedig erős szélben is a földön tartják. Minden különleges esetben van. Továbbá A készlethez tartozik még egy elasztikus pánttal ellátott huzat is , melynek köszönhetően az összecsukott sátor könnyen biztosítható a spontán kibontás ellen. Ez lehetővé teszi a sátor teljes biztonságos használatát, valamint a könnyű szét- és összecsukhatóságot. A huzat cipzárral és fogantyúkkal rendelkezik, amelyek kényelmes hordozást tesznek lehetővé .
  • MŰSZAKI ADATOK - szín: kék-fehér anyag: üvegszál, PE bevonat; méretek (hossz/szélesség/magasság): 190/120/90 cm; súly: 0,92 kg, súly a csomagban: 0,95 kg összecsukott sátor méretei: 60 x 60 x 5 cm
LEÍRÁS
  • szín: türkiz-fehér
  • anyaga: üvegszál, PE bevonat
  • méretek (hossz/szélesség/magasság): 190/120/90 cm
  • súlya: 0,92 kg
  • súly a csomagban: 0,95 kg
BELEÉRTVE:
  • sátor
  • ügy
  • húrok
  • hering
  • heringzacskó
A félig nyitott POP UP strandsátor tökéletes kombinációja az esernyőnek és a paravánnak, de sokkal kényelmesebb a használata és sokkal kevesebb helyet foglal, ami a csomagok bepakolásánál fontos. Véd a szél és a túlzott napfény ellen. Ez akkor fontos, ha gyerekekkel megy a strandra, és biztonságos nyaralást szeretne biztosítani számukra. Könnyen elrejtheted benne a dolgaidat. A sátor váza ruganyos üvegszálas drótokból készült - ennek köszönhetően a huzatból való kivétel után gyakorlatilag 2 másodpercen belül kinyílik. Ezenkívül a készlet tartalmaz egy praktikus cipzárral ellátott huzatot és fogantyúkat, amelyek lehetővé teszik a kényelmes hordozást. A sátor oldalfalai és hátulja szúnyoghálóból készült, így légies is és véd a rovarok ellen.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.