Ajánlataink a termékre

 

Trizand 5843 4 személyes sátor

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
14 380 Ft
+ 1 180 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 14 380 Ft

Termékleírás
A természetben való pihenés a szabadidő eltöltésének egyik legkellemesebb módja. A kényelmes, négyszemélyes turista sátor tökéletes mindenféle turistaúthoz.
Magával viheti akár kempingezésre, kenuzásra, kerékpározásra vagy túrázásra. A négyzet alakú hálószoba legfeljebb négy személy befogadására alkalmas, a cipzáras bejárat pedig garantálja a magánéletet. A sátor szúnyoghálóval is rendelkezik, amely friss levegőt biztosít, ami különösen fontos a forró nyári napokon és éjszakákon. A sátor falai és padlója vízálló poliészterből készül. Ennek az anyagnak a sajátosságai azt jelentik, hogy megfelelően elvezeti a vízgőzt kifelé, ami lehetővé teszi a kényelmes körülmények fenntartását a sátorban. Összecsukva nagyon kevés helyet foglal el és könnyű, így nem jelent további terhet. LEÍRÁS:
  • Anyag: poliészter - tető 190T, padló 210D
  • Méretek szétnyitva (L/W/H): 190/190/123cm
  • Csomagolási méretek (hossz/szélesség/magasság): 60/9,5/11,5cm
  • Vízállóság: 1500 mm vízoszlop tető, 2500 mm vízoszlop padló
  • A készlet súlya: 1,6 kg


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.